Antall medlemmer

Vi har i dag vel 150 medlemmer. Meldlemstallet har vært økende slik kurven under viser:

Fauske Slektshistorielag-

et forum for lokalhistorie og slektsgranskning

Fauske Slektshistorielag ble stiftet 3. mars 1998, og er et frittstående lag.

Formålet med laget er å være et forum for slektsgranskning og lokalhistorie.

Foreningen skal hjelpe nybegynnere med å komme i gang med slektsgranskning, og videreutvikle øvrige medlemmer.

Foreningen skal bidra med å finne fram og dokumentere lokalhistorien i Fauske og indre Salten.

Foreningen skal hver høst utgi Fauskeboka - Folk før, med lokalhistorie og andre historier og bilder fra kommunen.

Laget har medlemsmøter m/tema en gang i måneden, unntatt om sommeren og i desember. Møtene holdes vanligvis i kantina i kommunens Administrasjonsbygg (se "neste møte" i kolonnen til høyre).

Vi har i dag ca 130 medlemmer som vist under fanen "Medlemmer".

Hvis du er interessert i å bli med på laget, ta kontakt med en i styret, se under fanen "Styre" eller møt opp på et møte, så hjelper vi deg med å komme i gang.

8201 Fauske

Kto.nr: 8951 1589453