Kurs i slektsforskning- 2018

Hei dere.

Fauske Slektshistorielag har den glede å igjen invitere til slektsforskningskurs, som det er lenge siden sist ble gjennomført.

Målgruppen er nybegynnere som ønsker å lære bruken av dataverktøyet Brothers Keeper (versjon 7), samt lete i gode kilder på nett. Kurset gjennomføres over fire kveldsøkter (kl. 18.00 – 21.00) på møterommet til Frivillighetssentralen på Fauske.

Dager/datoer er tirsdag 6 og torsdag 8, samt tirsdag 13 og torsdag 15 november. Første uken vil fokusere på dataverktøyet Brothers Keeper, og siste uke på kildearbeid. Øvre grense for deltagere er 8, og det er skriftlig påmelding til meg (epostadr. lenger nede på siden). Greier vi å finne en hjelper eller to kan vi øke deltakerantallet. Første til mølla.... .

Kurset baserer seg på at deltagerne deltar med egen laptop hvor Brothers Keeper- programmet er lastet opp før kursstart.

Kursavgiften er 200,- kroner for ikkemedlemmer og gratis for medlemmer av slektshistorielaget.

Da sitter jeg klar til deltager-påmelding folkens. Ha en god dag!

Påmelding til: Bjørn Rendall (leder, Fauske Slektshistorielag) på epost: bjorenda@hotmail.com